Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІСКУНА ПОНОВИЛИ В КРІСЛІ. Але він в нього не хоче?

П'ятниця, 18 листопада 2005, 15:06

Шевченківський суд постановив скасувати указ президента про звільнення Святослава Піскуна від 14 жовтня 2005 року і поновити його на посаді.

Відповідну ухвалу зачитав суддя по справі у п’ятницю.

Таким чином, він задовольнив позовну заяву Піскуна.

Рішенням суду передбачено оскарження до Київського апеляційного суду шляхом подачі заяви протягом 10 днів після оголошення рішення.

Представник президента рішенням суду не задоволений і буде його оскаржувати в суді.

"Можете так написати у своїх заголовках: команда президента першу битву програла, але вона виграє війну", - сказав Головатий.

За його словами, "судді Шевченківського суду завдали непоправного удару по авторитету суддівської влади в Україні".

"Я не бажав би жодному громадянину України звертатися для захисту своїх прав до таких суддів. Немає справедливості у цих суддів і ніхто більше не може на неї розраховувати", - додав Головатий.

За його словами, будь-який міністр або прем’єр-міністр тепер може поновитися на цій посаді завдяки цьому рішенню. Він навів приклад Тимошенко і її уряду.

Святослав Піскун сказав, що задоволений рішенням суду, хоча раніше сказав журналістам "його поновлення на посаді є справою принципу, а не бажанням працювати на цій посаді".

"Сьогодні моя дружина поставила в церкві свічку за це, щоб я виграв судову справу, але на посаді генпрокурора не працював".

На питання, хто буде прокурором, він чи Медведько, Піскун пожартував: "Я буду по парних, а він по непарних".

Як відомо, Піскун оскаржував рішення президента про відставку від 14 жовтня 2005 року. На цьому тижні міністр юстиції допустив, що Піскун вже домовився з суддями про своє поновлення на посаді.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування