Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко обіцяє Майдан, повний "беркуту"

Субота, 19 листопада 2005, 10:26

Міністерство внутрішніх справ закликає громадян виявити високу політичну культуру під час відзначення річниці Помаранчевої революції.

Про це говориться в прес-релізі департаменту зв'язків з громадськістю міністерства, розповсюдженому в суботу.

За інформацією МВС, про намір провести 19-22 листопада 2005 року в Києві масові заходи, пов’язані з річницею Помаранчевої революції, заявили 14 організацій. Заявлена ними кількість учасників цих заходів - понад 750 тисяч осіб.

Найбільш чисельними такі заходи очікуються 22 листопада на Майдані Незалежності, де за ініціативою політичної партії "Народний Союз Наша Україна" планується проведення мирного зібрання і концерту.

Цього ж дня в центральній частині міста мають намір провести свої акції декілька інших громадських об’єднань та ініціативних груп громадян, говориться в прес-релізі.

Зважаючи на те, що згадані заходи співпадають в часі та за місцем проведення, а також значну кількість їх учасників, МВС вживаються додаткові заходи, спрямовані на охорону громадського порядку в столиці країни, недопущення порушення прав громадян.

Зокрема, посилено охорону громадського порядку на вулицях та в інших громадських місцях, біля приміщень органів державної влади та органів місцевого самоврядування, особливо важливих об’єктів та об’єктів життєзабезпечення населених пунктів.

Безпосередньо в місцях проведення масових акцій Міністерством буде зосереджено необхідну кількість працівників міліції та військовослужбовців внутрішніх справ МВС.

При цьому діяльність правоохоронців буде спрямовано на своєчасне попередження порушень правопорядку, посилення безпеки дорожнього руху, надання необхідної допомоги учасникам масових заходів під час їх пересування як до Києва, так і безпосередньо у столиці, відзначає відомство.

МВС сподівається, що "вжиті міліцією заходи, а також самодисципліна і взаємна толерантність громадян сприятимуть безпечному перебігу цих масових заходів й продемонструють широкій громадськості високу політичну культуру українців, гідну цивілізованої європейської держави".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування