Янукович хоче не забути дату Майдану

Субота, 19 листопада 2005, 11:34

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявив, що колишній лідер партії "Нова демократія" Євген Кушнарьов одержить місце у виборчому списку на парламентських виборах 2006 року.

"У тому, що він (Кушнарьов) буде в списках - немає сумніву", - сказав Янукович.

У той же час він підкреслив, що остаточно затверджуватися список буде під час з'їзду Партії регіонів.

Янукович пообіцяв, що не буде ніяких розходжень між тими, хто входив у Партію регіонів спочатку і новими членами з числа партії "Нова демократія", яка в суботу вирішила злитися з Партією регіонів.

Янукович відзначив, що у випадку проходження в парламент Партія регіонів буде ініціювати створення коаліції з тими партіями, що зможуть реалізувати стратегію виходу із соціально-економічної кризи в Україні.

Він підкреслив, що ті люди, які вийшли з Партії регіонів після президентських виборів і ввійшли до складу "Нашої України", не зможуть повернутися назад у партію.

"Це був процес природний - пішли ті, хто дбав лише про свої особисті інтереси, і ми раді, що їх немає серед нас", - додав Янукович.

Лідер Партії регіонів також повідомив, що ні він сам, ні його соратники не прийдуть на святкування річниці "помаранчевої" революції на Майдані Незалежності в Києві.

"Ми не збиралися йти на Майдан. Це не входило і не входить у наші плани", - сказав Янукович, відповідаючи на питання журналістів про те, чи буде він брати участь у цих заходах.

Разом з тим Янукович підкреслив, що ця дата "повинна дуже добре запам'ятатися українському народу". За його словами, саме після помаранчевої революції Україна вступила в смугу соціально-економічної кризи.

"Ми хочемо з глибоким почуттям суму підкреслити, що Україна втратила рік. Ми втратили рік у розвитку нашої держави", - сказав Янукович.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...