Тимошенко почитала "Українську правду", і не проти стояти з Порошенком

Субота, 19 листопада 2005, 13:24

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко вважає серйозною загрозою можливий реванш Віктора Януковича на парламентських виборах.

"Реванш на чолі з можливим кандидатом на посаду прем'єр-міністра Януковичем реальний. І треба щоб ми не розслаблялися", - сказала Тимошенко на прес-коференції в суботу.

За її словами, на виборах "знову буде двополюсна система – Янукович як кандидат однієї частини політикуму й України, і команда, яка перемогла під час президентських виборів".

На питання про ухвалене в п'ятницю рішення президії "Нашої України" інтенсифікувати переговори з Тимошенко, вона сказала, що довідалася про це із преси.

"Я дізналася про переговорний процес з "Української правди". Тобто я інформована, що переговорний процес вже почався, і думаю, що сьогодні ми зустрінемось і будемо дискутувати, як краще об'єднати зусилля", - іронічно сказала Тимошенко.

Вона також додала, що не висуває як ультиматум своє прем'єрство після виборів. "Сильна сторона ніяких ультиматумів не ставить. Ми знаємо, що в результаті парламентських виборів визначиться прем'єр-міністр", - зазначила Тимошенко.

"Я ніколи не розглядала посаду як самоціль. Я була і віце-прем'єром, і прем'єр-міністром. Якби була мета просто зберегти посаду – то це питання лише трихвилинної якісної розмови", - повідомила Тимошенко.

За її словами, на наступних виборах "у нас є унікальна можливість, як і президента, всенародно обрати прем'єра – і не треба торгуватись".

Тимошенко також наголосила, що на річницю революції обов'язково прийде на Майдан. "Я не можу там не бути, бо на Майдані – частина мого життя. Я переконана, що після Майдану почнеться ще один шлях до перемоги нашої спільної команди", - додала вона.

Водночас, за її словами, не від неї залежить, чи стоятиме вона поруч з президентом Віктором Ющенком.

"Будемо ми разом з президентом, чи окремо – це рішення президента, а не моє. Я готова стояти поруч, а якщо буде ласка президента стояти окремо – то, будь ласка, готова окремо", - сказала Тимошенко.

Вона також не хвилюється з приводу того, що може опинитися на Майдані поруч з Петром Порошенком.

"Навіть якщо на фотокартках нас штучно сумістити – то всі зрозуміють, що це несумістимо. Тому якщо буде поруч Петро Олексійович – то Бога ради!...", - додала Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
21:57
оновленоУ частині областей оголошували повітряну тривогу. У Конотопі та Сумах чули вибухи
21:39
В порту на Одещині росіяни знищили агропродукцію, яка направлялась до Азії та Африки
21:36
Через російський обстріл передмістя Херсона загинула літня жінка
Усі новини...