Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не радіє своїм рокам, але хоче стати бабусею

Субота, 19 листопада 2005, 13:37

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко спростовує чутки, що найближчим часом вона може стати бабусею.

"Я, може, й хотіла б стати бабусею, але ці діти ще довго не дадуть такого шансу", - сказала Тимошенко про свою дочку та її чоловіка.

"Вони виховані в одній з європейських країн і вважають, що спочатку мають побудувати бізнес, подивитися світ, трошки присвятити життя собі, а потім завести дітей", - додала Тимошенко.

Тому, сказала вона, "радість у пресі з цього приводу є, на жаль, передчасною".

Тимошенко повідомила, що її дочка Євгенія та Шон Карр "зараз повертаються додому, після того як трошки поїздили по світу". На питання, де вони були, Тимошенко відповіла: "Вони об'їздили багато країн".

Коли ж журналісти почали перепитувати Тимошенко, за які це гроші відбувалося, екс-прем'єр відповіла: "У моєї дочки є чоловік".

Вона також повідомила, що сама Женя "останній рік працювала просто як найманий працівник – про що вона має запис у трудовій книжці".

Сама Тиомшенко повідомила, що не збирається широко святкувати своє 45-річчя 27 листопада. "Ювілеї і дні народження я проводжу в колі родини – бо нема чому радіти, адже ти стала на 1 рік старше".

"Можу твердо сказати, що ніяких гулянь не буде", - додала Тимошенко.

На питання, чому вона уникала спілкування з журналістами останнім часом, екс-прем'єр відповіла: "Я – просто людина, і мені потрібний час, щоб оправитися від деяких стресів. І я не вітаю постійні виходи до преси, які не мають підстав".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...