Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченка звинуватили в манії величі й диванному шантажі Тимошенко

Субота, 19 листопада 2005, 18:22

Член політради партії "Батьківщина" Михайло Бродський стверджує, що Олександр Зінченко шантажував Юлію Тимошенко до того, як заявити про окрему від неї участь у парламентській кампанії.

Про це говориться в коментарі Бродського з приводу рішення Зінченка йти на вибори окремо від БЮТ, зокрема через те, що від цього блоку будуть іти Бродський та Олександр Волков.

"Пан Зінченко не витримав випробовування славою і не зміг уникнути прогресуючої манії величі. Вона призвела до того, що в пошуках співпраці з Блоком Юлії Тимошенко, йому здалося, що в цій коаліції він має бути мало не старшим партнером", - говориться в коментарі.

"Тим не менше, і я особисто, і, мені здається, Юлія Володимирівна, були б раді бачити Олександра Зінченка у списку БЮТ, але без численної свити осіб, які діють під вивіскою де-факто не існуючої, а де-юре створеної в останній дозволений законом момент Партії патріотичних сил України", - зазначає Бродський.

"Протягом кількох тижнів Зінченко просто шантажував Юлію Тимошенко, вимагаючи непомірної кількості місць у списках БЮТ до Верховної Ради, обласних та місцевих рад. Їх загальна кількість завелика для диванної політичної партії", - заявляє він.

"Більше того, пан Зінченко вимагав підтримати його особисто на виборах міського голови Києва", - говориться в коментарі.

"Негативне ставлення до такого апетиту я відстоював в усіх дискусіях, що відбувалися за участю Юлії Тимошенко і Олександра Зінченка. Саме ця моя позиція і спонукала пана Зінченка до тих заяв, які він зробив на мою адресу", - вважає Бродський.

"Я за те, щоб Олександр Зінченко пройшов до Верховної Ради за списком БЮТ. Але якщо він вважає, що у нього насправді є партія – я бажаю їй подолати тривідсотковий бар’єр, а самому Зінченку – ніколи не дійти до думки, що він – Наполеон, з усіма наслідками, що з цього витікають", - сказано в коментарі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування