У закритті справ проти Тимошенко не обійшлося без Піскуна?

Понеділок, 21 листопада 2005, 12:18

Рішення Верховного суду, що стосується закриття всіх кримінальних справ щодо керівництва ЄЕСУ не обійшлося без певних консультацій голови Верховного Суду Василя Маляренка зі Святославом Піскуном.

Таку думку в ефірі каналу НТН висловив міністр юстиції Сергій Головатий.

Головатий відзначив, що за коментарем із приводу закриття кримінальних справ щодо керівництва ЄЕСУ журналістам краще звернутися до голови Верховного суду Маляренка.

"Я думаю, що він краще знає цю епопею щодо цих справ, включаючи колишнього генпрокурора, нині безробітного Піскуна, який також маніпулював цими справами. І оскільки, напевно, це не обійшлося без певних консультацій між колишнім генпрокурором, коли він був на посаді, і головою Верховного суду Маляренком, і зараз, напевно, я не виключаю цих консультацій по інших справах, це питання до нього, він більш інформований, ніж я", - сказав міністр.

Як відомо, на прес-конференції в суботу екс прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко повідомила про закриття всіх кримінальних справ щодо представників корпорації ЄЕСУ у зв'язку з відсутністю в їхніх діях складу злочину.

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News