Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Автор закарпатського "бєспрєдєла" погуляє на свободі за 150 тисяч гривень

Понеділок, 21 листопада 2005, 12:28

Прокуратура Закарпатської області звільнила з-під варти президента футбольного клубу "Закарпаття" Володимира Паульо під заставу в розмірі 150 тис. гривень.

Про це повідомляють Українські новини з посиланням на представника у прокуратурі.

"Заступник прокурора області Іван Міцода підписав постанову про звільнення Паульо, і після внесення застави Паульо був відпущений", - повідомив він і додав, що це сталося у четвер, 17 листопада.

За словами представника, утримання Паульо під вартою було мотивовано тим, що він, перебуваючи на свободі, міг впливати на перебіг слідства.

"У зв'язку з тим, що слідство завершено й справу передано до суду, у прокуратури не було підстав утримувати Паульо під вартою, тим більше що в Паульо виявлені хронічні захворювання, лікування яких можливе тільки на стаціонарі", - повідомив представник.

Як повідомляло агентство, у червні прокуратура Львівської області закінчила досудове слідство й передала до суду кримінальну справу проти Паульо.

Прокуратура обвинувачує Паульо в тому, що той з бандою намагався не допустити проведення мітингу 24 листопада 2004 року в Ужгороді на підтримку тоді кандидата в президенти Віктора Ющенка, захопив готель "Комфорт" у Сваляві, для недопущення туди представників Ющенка й зіпсував майно готелю й агітматеріали на підтримку Ющенка.

Справу починала розслідувати прокуратура Закарпатської області, однак потім передала до Львівської обласної прокуратури.

У листопаді 2004 року працівники Ужгородського міського відділу міліції управління Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області затримали Паульо за підозрою в причетності до нападу на працівників міліції 26 листопада 2004 року.

26 листопада 2004 року спецпідрозділ "Беркут" Закарпатського УМВС на стадіоні "Авангард" в Ужгороді затримав близько 50 осіб з арсеналом зброї.

Серед зброї багато пістолетів, автомати Калашникова. В автомобілі, що належав Паульо, було виявлено автомат Калашникова й пістолет. Сам Паульо з місця події тоді втік.

Тоді Паульо був радником колишнього губернатора Закарпаття Івана Різака і президентом футбольного клубу "Закарпаття".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування