Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати будуть повідомляти про аліменти, призи і виграші

Понеділок, 21 листопада 2005, 12:34

Міністерство фінансів затвердило форму декларації про майно та доходи кандидата в депутати.

Про це йдеться в указі Мінфіну, розміщеному на сайті Верховної Ради.

Так, кандидат в депутати має повідомити про доходи, одержані (нараховані) з усіх джерел в Україні за останній рік, зокрема загальну суму сукупного доходу, заробітну плату, інші виплати та винагороди.

Кандидат в депутати також повідомляє про доходи від дивідендів, процентів, роялті та інших виплат за використання об'єктів інтелектуальної власності; про матеріальну допомогу, призи, виграші, подарунки, допомогу по безробіттю ,аліменти, спадщину.

В декларації кандидат в депутати зазначає суму страхових виплат, відшкодування, викупні суми або пенсійні виплати, дохід від передачі грошей у позику, від відчуження рухомого та нерухомого майна.

Він також має повідомити про доходи від наукової, викладацької діяльності, провадження підприємницької діяльності, відчуження цінних паперів, передачі в оренду майна.

У статті про доходи, одержані з джерел за межами України, кандидат в депутати зазначає назву країни, з якої було отримано кошти, суму доходу в іноземній та національній валюті.

Він також повідомляє відомості про нерухоме майно, що перебуває у приватній власності (перелік об'єктів, місцезнаходження, загальну площу, вартість придбання), а також про транспортні засоби, що перебувають у приватній власності (перелік об'єктів, їхня кількість, марка/модель, об'єм двигуна, вартіість придбання).

Крім того, кандидат має повідомити про вклади у банках, цінні папери та інші активи, що перебувають у приватній власності (сума коштів на рахунках у банках та інших фінансових установах, загальна номінальна вартість цінних паперів, загальний розмір внесків до статутних фондів підприємств).

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування