Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Для Безсмертного Тимошенко гарант ідеалу

Понеділок, 21 листопада 2005, 13:47

Голова ради партії "Народний союз Наша Україна" Роман Безсмертний вважає блокування НСНУ із блоком Юлії Тимошенко гарантією перемоги на виборах у Верховну Раду в 2006 році.

Про це Безсмертний сказав на прес-конференції.

"Гарантом перемоги на наступних виборах і гарантом реалізації ідеалів Майдану і є створення такого блоку", - сказав Безсмертний.

Він додав, що саме тому політична рада партії ухвалила рішення про переговори з БЮТ зі створення такого блоку.

Відповідаючи на запитання журналіста про можливу умову створення такого блоку - відмову від включення у виборчі списки осіб, пов'язаних з корупційним скандалом - Безсмертний сказав, що це питання може стати предметом переговорів, але поки що його ніхто не порушував.

"Ми готові обговорювати це питання, заради того, щоб блок відбувся", - сказав він.

У той же час він додав, що особисто він не уявляє помаранчевої революції без участі Петра Порошенка, Олександра Третьякова, Миколи Мартиненка, Давида Жваії і Євгена Червоненка.

"Я не уявляю помаранчевої революції без тих, про кого ви кажете. Не хотілося б, щоб ми викидали на основі чуток, анекдотів кого-небудь із "помаранчевої команди", - сказав Безсмертний.

Безсмертний вважає, що домовлятися про представлення політичних сил у новому уряді треба після виборів під час формування парламентської коаліції.

"Питання розподілу посад - це питання формування урядової коаліції після виборів... Ніяких авансів із розподілу посад я б не давав", - сказав він.

Як відомо, на засіданні ради НСНУ 18 листопада було ухвалене рішення про активізацію переговорів із партією "Батьківщина", яку очолює Юлія Тимошенко.

Українські новини

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування