Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний шкодує, що не може витратити на Майдан усі гроші

Понеділок, 21 листопада 2005, 15:25

Святкування річниці помаранчевої революції на Майдані буде фінансуватися за рахунок благодійних внесків, зроблених рік тому у спеціальний фонд.

Про це заявив керівник виборчого штабу "Народного Союзу Наша Україна" Роман Безсмертний, повідомляє в понеділок Ліга.

У той же час Безсмертний не зміг назвати суму, що буде витрачена на святкування, пояснивши це тим, що витрати постійно збільшуються.

"Скажімо, потрібно було за станом на вчорашній день 5 кухонь, учора прийняли рішення, щоб їх було 15", - сказав він, і додав, що, відповідно, збільшилася кількість каші, яку потрібно закупити.

Окрім продуктів харчування, передбачаються витрати на медичне забезпечення, сцену, світло, звук, санітарне забезпечення, телетрансляцію.

Безсмертний пообіцяв, що після того, як усі витрати будуть здійснені, оприлюдниться інформація про те, що було закуплено і за якими цінами.

Також Безсмертний зазначив, що спеціальний фонд керується громадською організацією "Наша Україна". Кошти, зібрані на потреби Майдану торік і які лишилися невикористаними, не чіпали протягом року.

Навесні 2005 року фонд відзвітував про те, які кошти були використані на Майдані, частина грошей, що залишилися, буде використана зараз.

Безсмертний із жалем додав, що всі кошти на акцію 22 листопада витратити не удасться.

"Це створює проблему, тому що, наприклад, потрібно увесь час відповідати на запитання, де знаходяться ці кошти і бити по руках тих, хто хоче використовувати  ці кошти не за призначенням", - зазначив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування