Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров вже знайшов заміну Безсмертному

Понеділок, 21 листопада 2005, 16:17

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров заявляє про можливість перерозподілу обов'язків між віце-прем'єр-міністрами.

Про це він сказав журналістам, коментуючи подання віце-прем'єр-міністром з регіональної політики Романом Безсмертним заяви про відставку.

Єхануров зазначив, що вранці 21 листопада в ході наради з віце-прем'єрами запропонував їм подати свої пропозиції про доцільність перерозподілу обов'язків між віце-прем'єрами для того, щоб кожний з віце-прем'єрів міг себе ефективно реалізувати на своїй посаді.

При цьому він підкреслив, що має намір зберегти посаду віце-прем'єра з регіональної політики після звільнення Безсмертного.

Він також сказав, що в нього є вже кандидатура на посаду віце-прем'єра після звільнення Безсмертного, але не назвав її.

Як повідомлялось, 21 листопада Безсмертний припустив ліквідацію посади віце-прем'єра з питань регіональної політики.

21 листопада Безсмертний, голова ради партії "Народний союз "Наша Україна", подав у відставку з посади віце-прем'єра для того, щоб сконцентруватися на керівництві виборчою кампанією партії на виборах Верховної Ради в 2006 році.

У Кабміні, крім віце-прем'єра з регіональної політики, є також посади першого віце-прем'єра, який курирує загальні економічні питання (цю посаду займає Станіслав Сташевський), віце-прем'єра з питань агропромислового комплексу (Юрій Мельник) і віце-прем'єра з гуманітарних питань (В'ячеслав Кириленко).

Українські новини

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: