Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров збирається зранку попрацювати, а ввечері відсвяткувати

Понеділок, 21 листопада 2005, 17:07

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров має намір відзначити річницю помаранчевої революції 22 листопада, а ввечері зайняти своє місце на Майдані Незалежності.

"Я, напевно, з 18 години буду на Майдані, тобто там, на тому місці, де я стояв завжди, де був штабний вагончик, біля монумента. А потім, коли під'їде президент, то я вже думаю, що буду на сцені", - сказав Єхануров в інтерв'ю журналістам у понеділок у Києві.

Він також відзначив, що "найкращим чином відзначить цей день - у роботі".

"У нас завтра буде засідання уряду позачергове у зв'язку з візитом, що буде в нас у середу (прем'єра Росії Михайла Фрадкова). Тому завтра я планую дуже інтенсивно попрацювати", - повідомив прем'єр.

"Відзначати будемо обов'язково потім. Я думаю, ми всі зберемося разом - ті, хто працював разом у штабі, ті, хто забезпечував кожний свій напрямок, я із задоволенням зберуся з тими хлопцями, з якими ми тоді працювали", - сказав Єхануров.

Він додав, що для нього цей день пам'ятний ще й тим, що рік тому о другій годині ночі він давав прес-конференцію в прес-центрі Віктора Ющенка, на якій повідомляв, що на той момент перемога була за нинішнім президентом.

"Я тоді сказав, що з цієї хвилини починається фальсифікація, і явка на Донбасі стрімко починає рости. Реальна явка тоді була 78%, і ми перемагали", - сказав Єхануров.

Відповідаючи на питання, чи готовий він і його соратники "запросити Юлію Володимирівну Тимошенко у свою компанію відзначати цей день", Єхануров сказав:

"Ні, я так думаю, що буде багато пропозицій. Люди, з якими я хотів би дійсно зібратися - це люди, які скажімо, не давали інтерв'ю, вони працювали, виконували свої завдання. У кожній команді кожний мав свої завдання".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...