Для Тимошенко влада слабка, але бруду буде багато

Понеділок, 21 листопада 2005, 17:14

Лідер партії "Батьківщина", екс-прем'єр Юлія Тимошенко не боїться застосування чинною владою адміністративного ресурсу в ході кампанії з виборів до Верховної Ради.

"Ця влада - вона настільки слабка, що навряд чи вона, навіть якщо захоче, зможе скористатися адмінресурсом", - сказала вона в ексклюзивному інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

"Більше того, сьогодні на місцях я бачу колосальне відторгнення, у більшості випадків місцевої еліти, цих нових адміністраторів. Вони дуже часто не відповідають рівню посади, вони не здатні з цією посадою справитися", - вважає Тимошенко.

"Іноді вони освіти не мають, не говорячи вже про досвід, іноді вони взагалі просто справді випадково попадають на адміністративні посади. Тому я не боюся адміністративного ресурсу, і наша політична сила не боїться", - відзначила Тимошенко.

На думку лідера "Батьківщини", "набагато гірше буде інше - це колосальний бруд, що буде литися під час цієї кампанії".

"Я думаю, за обсягами бруду ця кампанія перевершить якісь попередні кампанії", - підкреслила вона.

Тимошенко відзначила, що "дуже серйозно вибудовуються ці брудні технології". "Мене лякає те, що навіть лідери політичних блоків, вони дозволяють собі, знаєте, просто мазати один одного, незважаючи на наслідки", - сказала вона.

Як відзначила лідер БЮТ, її блок буде уникати застосування брудних технологій у ході парламентської кампанії. "Мені здається, що це будуть вибори, у яких перемогти можна тільки здоровими і якісними ідеями, які не близькі до гасел", - сказала вона.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування