Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку Майдан став несподіваного кольору

Вівторок, 22 листопада 2005, 11:19

У Донецьку на центральній площі міста проходить акція, організована обласним відділенням Комуністичною партією України за назвою "Червона площа".

Як повідомляє кореспондент "Острова", символіки й атрибутики партійних квітів КПУ на площі було немало, однак, сказати, що комуністам вдалося "улаштувати "Червону площу" у піку "Помаранчевому майданові" не можна.

Акція почалася близько одинадцятої години і приблизно через півгодину, імовірно, у зв'язку з погодними умовами, завершилася.

З трибуни перший секретар Донецького міськкому КПУ Федоренко звернулася до присутніх зі словами: "Нам не можна припиняти боротьбу. На зміну помаранчевому має прийти червоний майдан".

"Сьогодні комуністи готові запропонувати суспільству проект розвитку української держави. Тільки комуністи зможуть почати кардинальні реформи і узяти відповідальність за долі народу і країни", - додала вона.

Активісти партії поширювали серед присутніх листівки з текстом "Справжня революція попереду", "Влада і власність – народу".

Після акції комуністів, повідомляє 5 канал, на площі почалася акція, організована Партією регіонів, на яку зібралося близько 200 осіб.

Вони продовжують свої акції "Постав оцінку владі", "Рік Майдану – рік обману".

Очікується, що на площі перед учасниками виступить голова донецького відділення ПР Анатолій Близнюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування