Джерела натякають на провокації Тимошенко. Вона каже, що іде чистою

Вівторок, 22 листопада 2005, 12:00

Під час святкування річниці помаранчевої революції можливий зрив сценарію, підготовленого "Нашою Україною" і узгодженого з президентом Ющенком.

Як повідомляють джерела "Української правди", частина оточення Юлії Тимошенко переконує її вдатися до радикального сценарію святкування революції.

За цим сценарієм, начебто, передбачається формування з активістів БЮТ і депутатів кількох зон на Майдані серед учасників мітингу.

Для цього створюється 10 груп по 200 осіб з залученням студентів київських вузів для виконання розпоряджень керівництва партії.

Джерело зазначає, що ці групи будуть займатися скандуванням гасел на підтримку Тимошенко та її соратників.

Також, як каже джерело, якщо Ющенко в своєму виступі піддасть Тимошенко критиці чи закликатиме до об’єднання, ці групи за сигналом розпочнуть скандування "Юля!", вимагаючи її виступу.

Іншим варіантом є прибуття Тимошенко на Майдан уже під час виступу Ющенка, який, як відомо, мав би завершувати свято. У цьому випадку, як кажуть джерела, метою є виступ Тимошенко після президента.

Крім того, під час перебування Ющенка на трибуні ці люди з натовпу повинні скандувати "Ганьба!"

Також будуть заготовлені транспаранти з критикою Ющенка за невиконання обіцянок, даних на Майдані.

Водночас прес-секретар Тимошенко Віталій Чепінога в коментарі "Українській правді" назвав "дурницею" чутки про намір лідера БЮТ зірвати сценарій, розроблений командою президента.

"Говорю з усією відповідальністю – Юлія Тимошенко налаштована конструктивно, її виступ заплановано на 19-30", - сказав Чепінога. Як відомо, виступ Ющенка заплановано після 20 години.

Сама Юлія Тимошенко в коментарі "Українській правді" сказала: "Очевидно, влада протягом останнього часу поводилася так, що відчуває, що гідна тільки провокацій. А наша команда іде на Майдан як на свято, з абсолютно чистими помислами і вірою у майбутнє".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування