Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко готовий до висадки марсіан, а Рибачук поставив самовари на Банковій

Вівторок, 22 листопада 2005, 12:55

Близько другої години вівторка на Майдан Незалежності, де проходить святкування річниці помаранчевої революції, приїхав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

Як він повідомив "Українській правді", він приїхав разом із сином для того, щоб подивитися, де минулого року стояв його намет і збирається святкувати річницю революції.

"Це наше свято, і ніяким шуфричам, і януковичам ми його не віддамо. Я не збираюся посипати голову попелом, я збираюся святкувати", - сказав він.

Також Луценко повідомив, що за його інформацією, ситуація на Майдані спокійна.

На запитання, чи готові міліціонери до можливих провокацій, він відповів: "Ми готові до всього, навіть до висадки марсіан".

Водночас о другій на Майдані з’явися голова секретаріату президента Олег Рибачук. "У мене фантастичний настрій. Я почав святкувати ще вчора, коли відчинив браму на Банковій", - сказав він.

"Тепер там чай і самовари, і жодного охоронця", - додав Рибачук.

На запитання, що тепер буде з парканом на Банковій, він відповів, що відтепер брама буде відкрита.

На запитання щодо можливих провокацій Рибачук сказав: "Ви бачили стіну плачу на Майдані? Це задумувалося як провокація чистої води, але ви бачили, що там написано?".

Як відомо, представники молодіжної організації "Нова генерація" встановили на Майдані картонні щити, на яких написано "Стіна плачу за помаранчевою революцією".

Людям запропоновано написати свої побажання і враження від влади. Судячи з написів, враження більшості людей є більш позитивними, ніж негативними.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...