Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З Пинзеника зняли багато шарфів, а з міністрів - краватки

Вівторок, 22 листопада 2005, 12:55

Якщо міністр у День свободи без помаранчевої краватки, виходить, він її подарував по дорозі, упевнений міністр фінансів Віктор Пинзеник.

Так він заявив, відповідаючи на питання журналістів у вівторок, передає Ліга.

"Я пам'ятаю, що я завжди знімав із себе краватки".., - сказав він, на секунду задумався і впевнено додав: "Краватки теж знімав, а шарфів з мене зняли дуже багато. Я думаю, що наші колеги просто пороздавали вже".

Пинзеник також не захотів у свято говорити про бюджет, але журналісти все одно його змусили.

"Сьогодні свято, давайте про бюджет не будемо говорити", - відреагував міністр на питання про проект бюджету на наступний рік, але коли журналісти запитали його, про що він буде звітувати сьогодні на Майдані, Пинзеник змушений був розповісти про бюджет цього року.

У свою чергу віце-прем'єр з гуманітарних і соціальних питань В'ячеслав Кириленко повідомив, що уряд у повному складі не пізніше 7 години вечора буде на Майдані Незалежності.

"Ми будемо уважно слухати виступи всіх політичних лідерів, виступи прем'єра і, безумовно, послання президента, яке буде ключовим", - сказав Кириленко.

Він відзначив, що в уряді не вважають, що в нинішній ситуації можна посипати голову попелом.

"Ситуація є прийнятною, і консолідований рейтинг двох "помаранчевих" сил - близько 40% у цілому, - є додатковим підтвердженням того, що команда абсолютно не відійшла від тих принципів, що були задекларовані на Майдані", - підкреслив Кириленко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування