Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибачук обіцяє "класний вечір" без фальші

Вівторок, 22 листопада 2005, 15:04

Глава секретаріату президента Олег Рибачук впевнений, що, виступаючи на сцені на Майдані Незалежності у вівторок, лідери помаранчевої революції будуть говорити про об'єднання.

"Я упевнений, що політичні лідери будуть сьогодні говорити про об'єднання", - заявив Рибачук у вівторок, передає "Інтерфакс-Україна".

"Я упевнений, що мітинг покаже об'єднання політичних сил, що виступають за Україну в Європі, за демократичні цінності", - додав він.

За словами Рибачука, зараз "всі прекрасно розуміють, що знову вибори в Україні, знову ми будемо говорити про те, якою має бути Україна, якою має бути модель її розвитку".

"Президент сказав, що політики, які переживають за демократичне, європейське майбутнє України, не повинні говорити ні про що інше", - відзначив він, висловивши впевненість, що "сьогодні ніхто з політиків, побачивши Майдан, не зуміє фальшивити".

"Мені здається, що сьогодні буде класний вечір, тому що люди будуть дуже відверто розмовляти", - додав глава секретаріату.

Коментуючи повідомлення в інтернет-виданнях про можливі провокації в ході святкування Дня свободи, Рибачук висловив думку, що таких повідомлень в інтернеті до вечора буде все більше.

При цьому він висловив упевненість, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко є політичним діячем з великим досвідом. "Думаю, вона прекрасно розуміє, яка може бути "розводка", - сказав Рибачук.

"Кращої мотивації ніж те, що зараз робить Янукович (лідер опозиційної Партії регіонів), для об'єднання немає, і Тимошенко прекрасно це розуміє", - відзначив він.

Рибачук також повідомив, що він пройшовся Майданом Незалежності і Хрещатиком, ознайомився із ситуацією і поділився своїми враженнями з президентом і прем'єром.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування