На Майдані Тимошенко має стояти разом з Ющенком

Вівторок, 22 листопада 2005, 16:06

Президент Віктор Ющенко та екс-прем'єр Юлія Тимошенко одночасно стоятимуть на сцені Майдану під час святкування річниці помаранчевої революції у вівторок увечері в Києві.

"На сцені поряд з президентом стоятимуть лідери всіх партій, які підтримали його на виборах, включаючи Юлію Тимошенко", - сказав керівник ради "Нашої України" Роман Безсмертний.

"Юлія Тимошенко виступатиме останньою перед тим, як слово візьме Віктор Ющенко", - додав Безсмертний.

За його словами, близько 18 години на сцену вийдуть п'ять польових командирів Майдану: сам Безсмертний, Володимир Філенко, Тарас Стецьків, Юрій Луценко і Микола Томенко.

Після цього, повідомив Безсмертний, близько 18:40 на сцену виходитимуть лідери партій, які підтримали Ющенка.Також на мітингу повинні виступити депутати Європарламенту та боксер Віталій Кличко.

Безсмертний додав, що серед останніх виступатиме прем'єр Юрій Єхануров, після нього Анатолій Кінах, після цього – Олександр Мороз, а за ним – Тимошенко.

Завершить вечір виступ Ющенка, який, як планується, почнеться о 20 годині.

Безсмертний також висловив упевненість, що під час святкування не буде жодних провокацій. "Подивіться навкруги, які тут можуть бути провокації", - показав Безсмертний убік численного мітингу.

За даними Безсмертного, станом на 17 годину на Майдані зібралося близько 150 тис. людей. Також він прогнозує, що загалом у мітингу з нагоди святкування помаранчевої революції візьмуть участь 350 тис. чоловік.

Перед початком політичної частини на Майдані проходить концерт музичних гуртів, які підтримували Ющенка рік тому.

Сцена Майдана знаходиться з того ж боку, що і під час революції. Атмосфера максимально наближена до подій минулого року. Щоправда, зараз більш жорсткий контроль проходу під сцену. Журналісти проходять крізь рамки у зв'язку з присутністю увечері президента.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування