Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коломойський зменшив запал у суперечці за "1+1"

Вівторок, 22 листопада 2005, 17:22

Ігор Коломойський відмовився від частини позовних вимог до власників "1+1".

Як заявив його представник у Печерському суді у вівторок, він відмовляється від вимоги внести зміни в статутні документи ТОВ "Студія 1+1" дані про те, що учасниками даного товариства є Коломойський з 70% та іноземне підприємство "Інтермедія" з часткою 30%.

Коломойський також попросив суд не розглядати його вимогу до Печерської райадміністрації про внесення відповідних змін у держреєстр про вищевказаний розподіл часток між Коломойським та іноземною компанією "Інтермедія".

Однак у своїй письмовій заяві до суду Коломойський підкреслив, що він підтримує в повному обсязі свої претенизії до Олександра Роднянського щодо визнання за ним частки в статутному капіталі ТОВ "Студія "1+1".

Відповідаючи на питання, який процесуальний зміст клопотання Коломойського, представник третьої сторони, компанії "Інтермедія" Олег Макаров заявив, що цим юристи позивача виправляють свою процесуальну помилку, допущену при подачі позовної заяви.

За словами Макарова, вимоги до Печерської райдержадміністрації ґрунтуються на адміністративних правовідносинах, і з цієї причини вони повинні відповідно до чинного законодавства розглядатися в адміністративних судах.

Юрист додав, що не побачив у матеріалах справи доказів, на яких могли б ґрунтуватися вимоги позивача. Представники Коломойського, у свою чергу, від коментарів відмовилися.

У відповідь на це клопотання адвокати Роднянського заявили про те, що їм необхідний час, не менше тижня, для того, щоб проінформувати Роднянського про клопотання його опонента і щоб сформувати правову позицію.

У зв'язку з цим головуючий суддя Олександр Горяйнов оголосив про перерву в слуханні справи до 2 грудня 2005 року.

Як відомо, Коломойський вимагає визнати за ним право власності на 70% акцій каналу "1+1". У той же час СМЕ стверджує, що раніше відмовив у наданні згоди Коломойському на придбання акцій "Студії "1+1".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...