Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Януковичу побудують дачу за рахунок бюджету?

Вівторок, 22 листопада 2005, 19:25

Член бюджетного комітету Верховної Ради Валерій Асадчев заявляє, що в проекті держбюджету на 2006 рік, поданому урядом на друге читання, планується виділити 34 мільйони гривень на будівництво маєтку Віктора Януковича у Феофанії.

Про це він заявив у вівторок в УНІАН, виступаючи під час інформаційної інтерактивної он-лайн акції “Рік після Помаранчевої революції”.

За словами Асадчева, у проекті бюджету враховано 26 млн. додаткових коштів (ще 8 млн. було передбачено в першому читанні) для добудови паркового ансамблю “Феофанія” у місті Києві, а насправді “всі знають - для того, щоб побудувати Віктору Януковичу маєток у Феофанії”.

“Ви знаєте, що свого часу була виділена велика ділянка буцімто Свято-Пантелеймонівському монастирю, а там фактично почав величезне будівництво Януковича. Він не встиг добудувати і тільки розбили величезний парк – такий масштабний – уманська Софієвка відпочиває, так от сьогодні нова влада його добудовує”, - заявив Асадчев.

Він зауважив, що при цьому у проекті зменшено суму на фінансування реконструкції Маріїнського палацу на 80 млн. грн. “А чому тут такі підстави, тут явно хтось підставляє президента”, - вважає Асадчев.

Крім того, за словами депутата, не знайшлось коштів для будівництва житла для наукових співробітників.

Також Асадчев розповів, що уряд відмовив президенту у проханні збільшити витрати на фінансування його закордонних відряджень.

Водночас присутня на заході член фракції “Наша Україна” Лілія Григорович наголосила, що це лише законопроект, і якщо ці кошти дійсно ним передбачені, при голосуванні відповідні пункти вилучать.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування