Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Буш з дружиною привітали Україну

Середа, 23 листопада 2005, 09:31

Президент США Джордж Буш привітав Україну з першою річницею помаранчевої революції.

"Революція була потужним прикладом свободи і демократії в дії, а також натхненням для тих, хто прагне до свободи у своїй власній країні", - йдеться в привітанні Буша, розповсюдженому у Вашингтоні Білим Домом у вигляді офіційного "президентського послання".

"Керівництво України зараз стоїть перед історичною можливістю і несе історичну відповідальність за здійснення обіцянок помаранчевої революції і продовження трансформації України в повністю демократичну державу", - заявив президент США.

За словами Буша, США будуть продовжувати підтримувати зусилля президента Віктора Ющенка "у просуванні демократичної, процвітаючої України, яка знаходиться в безпеці".

"Америка пишається тим, що називає Україну другом", - йдеться в посланні Буша, у якому від себе особисто і від імені своєї дружини Лори він посилає свої "найкращі побажання" і привітання "всім, хто відзначає першу річницю помаранчевої революції".

"Рік тому у цей день сотні тисяч українських громадян встали на захист демократії у своїй країні. Своєю величезною мужністю і рішучістю вони показали світові, що любов до свободи сильніше волі тиранії", - підкреслюється в посланні президента США.

"Новости Украина"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування