Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Лукашенко вирішив, що Ющенко йому заздрить

Середа, 23 листопада 2005, 11:20

Президент Білорусії Олександр Лукашенко вважає, що в Білорусії "непогані відносини" з Україною, незважаючи на "особливу" позицію Києва щодо Мінська.

Про це Лукашенко заявив у середу в Мінську на прес-конференції для представників російських ЗМІ, передає "Інтерфакс-Україна".

"У нас непогані відносини з Україною були і будуть завжди, так само, як і з Росією. Керівництво там (в Україні ) особливу позицію займає, колишнє теж таку позицію займало. Щоб показати свої досягнення, вони трохи опускали Білорусію, критикували незаслужено", - заявив Лукашенко.

"З одного боку - це ревнощі, з іншого боку - заздрість", - так білоруський президент пояснює критику з Києва. При цьому він підкреслив, що Білорусія "спокійно до цього ставиться".

"Українці добре знають політику керівництва нашої країни. У Росії знають, що Білорусія це останній оплот Росії на Заході - земля, що ніколи через себе танки на Москву не пропускала. Хоча і бруду на нас виливається достатньо в основних ЗМІ. Так само і Україна", - продовжив Лукашенко.

"Можливо, когось ми зачепили плечем, коли займали своє місце після розпаду СРСР, може, потіснили когось. Все буде нормально, і прибалти не будуть ображатися, і поляки, і українці", - заявив президент Білорусії.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування