Соратник Януковича почув у словах Ющенка оголошення війни

Середа, 23 листопада 2005, 11:59

Соратник лідера Партії регіонів Віктора Януковича Євген Кушнарьов не виключає, що його знову можуть заарештувати.

Про це він заявив у суботу під час "круглого столу" в Києві, коментуючи нинішню політичну ситуацію в Україні.

"Я не здивуюся, якщо завтра мене знову запросять до Генпрокуратури, і я звідти не вийду", - відзначив Кушнарьов. За його словами, нинішня українська влада демонструє "зростаючу агресію у зв'язку з побоюванням перемоги на майбутніх парламентських виборах Партії регіонів".

Коментуючи вчорашній виступ представників "помаранчевої" команди на Майдані в Києві, політик сказав: "Учора влада оголосила війну опозиції", вона піде на все.

За словами Кушнарьова, президент Віктор Ющенко і екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко намагаються утримати залишки електорату, що штовхає їх на публічну демонстрацію єдності.

Крім того, за оцінками Кушнарьова, у вівторок під час свого виступу президент продемонстрував неприховане роздратування і образу на Тимошенко.

Водночас Кушнарьов вважає необхідним консолідувати здорові політичні сили, не "одурманені помаранчевим дурманом".

"Протистояння виснажило політичну еліту України", - наголосив політик.

Як відомо, Кушнарьова було затримано 17 серпня, коли він у супроводі адвоката з'явився в Генпрокуратуру для ознайомлення з матеріалами справи про сепаратизм, порушеної проти нього 23 червня 2005 року.

При затриманні Кушнарьову було пред'явлено звинувачення в перевищенні влади відповідно до частини 3 статті 365 Кримінального кодексу України (перевищення влади або службових повноважень, що спричинили важкі наслідки – завдання державі збитків на суму більш як 8 млн. грн.).

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування