Коновалюк не домовлявся з Сівковичем про Табачника

Середа, 23 листопада 2005, 14:21

Прес-служба "Трудової України" спростовує інформацію про домовленості між Валерієм Коновалюком і Володимиром Сівковичем щодо керівництва в "Трудовій Україні" і передачі атрибутів партії.

"Нічого подібного не було. Ми офіційно спростовуємо таку інформацію", - сказала прес-секретар "Трудової України" Тетяна Кондратюк, передає "Інтерфакс-Україна".

Прес-служба відзначає, що не має жодних підстав під собою інформація про досягнення домовленості з колишніми членами "Трудової України", виключеними з лав партії на з'їзді 8 жовтня.

"Валерій Коновалюк не має наміру складати підтверджених Мін'юстом повноважень, а печатка, свідоцтво й інші атрибути "Трудової України", як були, так і залишаються в офісі партії за адресою вулиця Ігорівська, 11-а", - повідомляє прес-служба.

Раніше прес-служба сівковича повідомила, що він і Коновалюк домовилися про умови об'єднання партії, лідером якої може стати Дмитро Табачник.

"Відповідно до попередніх підсумків переговорів, Коновалюк передає печатку і свідоцтво про реєстрацію партії і відмовляється від усіх судових претензій. У свою чергу Сівкович відмовляється від посади голови партії і передає справу новому лідеру, як передбачається, члену президії політради "Трудової України" Дмитру Табачніку", - говориться в повідомленні.

Як передає прес-служба, для підтвердження угоди Коновалюк передав печатку партії, "що дозволяє розблокувати оперативну діяльність партії для підготовки до виборів".

Також досягнута домовленість, що оригінал свідоцтва про реєстрацію партії Коновалюк передасть пізніше після додаткових переговорів з Табачником, йдеться в повідомленні.

Зараз представники партії зайняті обговоренням кандидатури нового лідера партії.

Раніше на нараді членів президії партії Сівкович запропонував регіональним осередкам партії терміново визначитися, з якими саме силами брати участь у виборах.

На думку Сівковича, у партії існує можливість брати участь у виборчому процесі разом з партією "Регіони України", а також можна об'єднати зусилля із Соціал-демократичною партією (об'єднаною).

Сівкович запропонував, щоб до четверга були проведені обласні партійні конференції, на яких партійці самі визначаться, який варіант їм до вподоби.

Сівкович також відзначив, що конфлікт із Валерієм Коновалюком привів до того, що партія "Трудова Україна" може втратити офіційну можливість брати участь у виборах.

Раніше в понеділок члени політради партії направили Коновалюку відкритий лист, у якому закликали" піднятися над конфліктом" заради "збереження права участі у виборах для десятків тисяч рядових членів "Трудової України" і провести спільний з'їзд.

Від УП. У зв'язку з постійною появою суперечливих повідомлень з обох боків "Українська правда" надалі утримується від публікації новин про це політичне об'єднання.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
21:40
Фонд підтримки енергетики України зібрав близько 410 мільйонів євро – Шмигаль
21:35
Підозра на пів мільярда: чому детективи НАБУ прийшли до аграрного міністра Сольського. Деталі справи
21:31
Лідер республіканців закликав Сенат підтримати пакет із допомогою Україні
21:15
ПриватБанк відстояв право власності на один з найбільших ТЦ у Дніпрі: намагались відсудити ексвласники
21:10
В Україні реорганізують ще два університети
20:57
баскетбол"Київ-Баскет" повторно переграв "Черкаські Мавпи" та став бронзовим призером Суперліги
20:43
Енергорегулятор виявив схему продажу електрики бізнесу за цінами для населення
20:41
В Україні створять мережу "Стартап-школа – інкубатор-акселератор": що це означає
20:41
Понад 400 млн євро виділяє Данія на відбудову та енергетику України
20:34
відеоЗеленський обговорив з Сирським посилення фронту на Донеччині
Усі новини...