Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Люди Пинзеника розчаровані шпильками Ющенка та Тимошенко

Середа, 23 листопада 2005, 15:26

Депутати, польові командири Майдану Тарас Стецьків і Володимир Філенко переконані, що лідери помаранчевої революції не виправдали очікувань своїх прихильників, не оголосивши у вівторок на Майдані про єднання.

Про це вони сказали в середу на прес-конференції в УНІАН.

"Ми ризикнемо висловити переконання, що Майдан вчора найбільше чекав відновлення єдності помаранчевої команди. Це було відчутно", - сказав Стецьків.

Він наголосив, що замість цього "ключові вожді" Тимошенко і Ющенко пообіцяли відновити єдність у віддаленій перспективі. "Люди чекали відновлення єдності саме вчора", - відзначив він.

Стецьків вважає, що це вказує на те, що вони не змогли піднятися вище власних амбіцій і досягнути порозуміння в ім'я майбутнього України. Вони не змогли окреслити суспільству формулу перемоги на парламентських виборах 2006 року.

"Місцями складалось враження, що наші лідери перестали розуміти власний народ. Вони говорили одні речі, а народ хотів чути інше. Таке враження, що в багатьох випадках наші лідери перестали відчувати настрої і очікування людей", - зазначив Стецьків.

Він наголосив, що польові командири робили все, щоб задати об'єднуючу тональність вчорашньому мітингу.

Стецьків вкотре наголосив, що гарантія успіху на парламентських виборах – це союз СПУ, БЮТ та НСНУ. За його словами, ці сили втрьох можуть зайняти більше половини місць у парламенті нового скликання.

"Лідери революції продовжували кидати шпильки один в одного і влаштували перед Майданом і телевізійною аудиторію змагання і суперечку між собою", - сказав Стецьків.

Він підкреслив, що якщо так буде продовжуватись, то вибори програють обидві політичні сили.

Він зазначив, що навіть "якщо парламентські вибори будуть виборами прем'єра, то БЮТ самостійно не вирішить це завдання".

"Тимошенко не сказала, в чому вона бачить формулу успіху на парламентські вибори, яку коаліцію вона згідна підтримувати", - додав Стецьків. На його думку "Ющенко мав визначити формулу виборів – визначити своє місце, місце Тимошенко і місце лідерів політичних партій, які стояли вчора на Майдані".

"Вчора не було сказано самого головного, все головне було перенесено на потім", - переконаний Стецьків.

Стецьків та Філенко є членами партії "Реформи і порядок".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування