Тимошенко розповіла, як вона пережила клінічну смерть

Четвер, 24 листопада 2005, 17:25

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко заявляє, що Михайло Бродський та Олександр Волков залишаться в її команді.

Про це вона сказала під час прес-конференції у Дніпропетровську, зазначивши, що Бродському і Волкову "потрібно дати шанс".

"Людям, які хочуть щось змінити у своєму політичному житті, потрібно давати шанс. Вони (Бродський і Волков) стали достойними членами команди", - сказала Тимошенко.

Вона вкотре підтвердила своє бажання йти на вибори "паралельними шляхами" з президентом Віктором Ющенком.

"Сьогодні я за те, щоб бути з президентом єдиною спільною командою. Єдине, ми мусимо думати про те, щоб наша команда отримала більше голосів на парламентських виборах. Для цього нам потрібно без будь-якого побоювання іти паралельними командами, а потім, в парламенті, створити справжню єдність", - сказала Тимошенко.

За її словами, БЮТ сприймає "Народний Союз Наша Україна" "не інакше як союзника".

"Ми з президентом не є конкурентами у цій виборчій кампанії, тому що не президента обирає Україна. Країна буде обирати прем’єр-міністра", - сказала Тимошенко.

Вона також наголосила, що сподівається на те, що так само, як БЮТ підтримав Ющенка на президентських виборах, так і Ющенко, "розуміючи, що розпиляти голоси не можна", підтримає БЮТ на наступних виборах.

За її словами, за посаду прем’єра на виборах боротимуться лише дві політичні сили – Партія Регіонів Віктора Януковича і БЮТ. "Не хочу бути самовпевненою, але вгадайте з трьох разів, хто переможе", - сказала вона, додавши, що водночас "є дуже великі ризики".

Тимошенко також розповіла, що під час перебування на посаді прем’єр-міністра вона пережила "клінічну смерть".

"У людини іноді буває клінічна смерть, і вона потім повертається до життя. Її питають, що вона там бачила. Людина починає розповідати якісь унікальні речі, і їй не вірять. Я повернулася з посади прем’єр-міністра назад до життя з такої ж клінічної смерті", - сказала вона.

"Тому те, що я там побачила, як живе кожен політик, ви просто не повірите. Тому ті політики, які хочуть на когось показувати пальцем, нехай спершу розберуться у своєму житті", - додала вона.

Тимошенко також сказала, що найбільше її критикують міністри-соціалісти.

"Так як мене публічно критикували, майже били, міністри-соціалісти, ніхто більше такого не робив. Сьогодні "Сільські вісті" – це газета, яка спрямована чітко проти нашої політичної сили", - сказала вона.

Пояснюючи емблему партії у вигляді червоного серця на білому фоні з написом "Блок Юлії Тимошенко", вона сказала: "Єдина мрія нашої команди – робити політику з душею, з серцем, з любов’ю, а не так як її роблять лівою задньою лапою, перепрошую".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування