ТРЕТЬЯКОВ ВИГРАВ У ЗІНЧЕНКА. Зінченко обіцяє 2 раунд

П'ятниця, 25 листопада 2005, 12:08

Печерський суд Києва задовольнив вимогу екс-першого помічника президента Олександра Третьякова щодо спростування недостовірної інформації, поширеної Олександром Зінченком на прес-конференції 5 вересня.

Про це повідомляє прес-служба "Народного союзу Наша Україна".

Суд зобов’язав Зінченка протягом одного місяця з дати вступу судового рішення в законну силу провести прес-конференцію в агенції "Інтерфакс-Україна", під час якої спростувати свої безпідставні звинувачення на адресу Третьякова.

Як відомо, 19 вересня 2005 року генпрокуратура винесла постанову, якою відмовила у порушенні кримінальної справи стосовно Третьякова щодо втручання в діяльність судових органів та протидію законній господарській діяльності підприємств.

Коментуючи свою перемогу в суді, Третьяков заявив: "Я був впевнений, що правовим шляхом я зможу захистити своє добре ім’я".

"Сьогодні суд продемонстрував справжню ціну звинувачень, поширених проти мене. Зінченко не надав до суду жодного доказу на підтвердження своїх заяв. Я переконаний, що тимчасова слідча комісія Верховної Ради дуже скоро поставить крапку в цьому брудному спектаклі", - додав він.

Водночас, як повідомляє прес-служба Зінченка, його представники у суді вважають, що низка порушень під час розгляду цієї справи дає підстави скасувати рішення Печерського суду.

"Про це свідчить хоча б той факт, що рішення суду було прийняте за відсутності представників Зінченка", - йдеться у повідоленні.

Прес-служба також повідомляє, що "у відповідні процесуальні терміни до суду вищої інстанції буде подано апеляційну скаргу".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...