Людина Хорошковського не пошле журналістів у корівники за кандидатами

П'ятниця, 25 листопада 2005, 16:20

Один з керівників телеканалу "Інтер" Володимир Грановський швидше за все обійме посаду радника глави спостережної ради Інтера.

Про це він заявив в інтерв'ю Телекритиці, опублікованому в п'ятницю.

Грановський також відзначив, що з колишнім редактором інформаційно-аналітичної служби каналу Олексієм Мустафіним у нього конфліктів немає.

"Це природна ротація кадрів при зміні власника. У цілому, я вважаю, що на каналі була зібрана одна із кращих професійних команд у телевізійному бізнесі, а, виходить, канал готовий до нових проектів і нових кадрів", - сказав він.

Про те, як Грановський бачить роботу новинної служби каналу, він сказав:

"Новини на каналі будуть авторськими, глядач завжди буде бачити свого улюбленого журналіста, який є свідком події і який здатний забезпечити максимально повну картину, щоб глядач зрозумів, що ж відбулося".

"Зверніть увагу, на багатьох каналах, у тому числі - і на каналі "Інтер", ми бачимо довгий відеоряд, що переміняється, і закадровий голос. Це й не новина, і не комунікація - це маніпуляція", - відзначив він.

Грановський додав, що буде повертати "польових" журналістів в екран, "і нехай вони самі домагаються того, щоб їм вірили глядачі".

Що ж стосується ходу виборчої кампанії, він висловив надію, що колектив каналу зробить все, щоб глядач зрозумів, за що й чому він повинен голосувати.

"А далі все залежить від таланту їхніх виборчих штабів. Якщо виборчий штаб вирішив, що відвідування корівника його лідером є новиною, то редакція може не побачити в цьому цікавого матеріалу", - відзначив він.

"Але якщо якась акція, проведена партією, розкриває суть її політичної програми й дає новий ракурс, те це цілком може виявитися цікавою інформацією для глядача, що перебуває в пошуках власних аргументів для прийняття рішень", - розповів Грановський.

"Ми не будемо давати нікому преференцій, ми не будемо перетворювати ефір каналу "Інтер" на місце для зливу бруду, чим зараз повсюдно займаються багато ЗМІ", - заявив він,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування