Сівкович обміняв 82 тисячі соратників на 2 місця у списку Януковича

П'ятниця, 25 листопада 2005, 16:58

82 тисячі членів політичної партії “Трудова Україна”, яку очолює Володимир Сівкович, увійдуть до Партії регіонів.

“Разом з 82 тис. членів партії “Трудової України” я вступаю в Партію регіонів. Думаю, що на наступному тижні я стану членом фракції “Регіони України”, і буду брати участь в політичній боротьбі в опозиції проти сьогоднішньої влади”, - сказав Сівкович на прес-конференції у п’ятницю.

Він повідомив, що цього тижня 20 обласних організацій “Трудової України” на своїх партійних конференціях ухвалили рішення йти на вибори разом з Партією регіонів. На спільному засіданні керівництво партії та лідери обласних організацій підтримали ініціативу рядових членів.

“Це єдиний вихід, щоб члени партії могли брати участь у виборах до місцевих рад, балотуватися на мерів і мати при цьому потужну підтримку”, - сказав Сівкович.

Відповідно до домовленостей усі керівники партійних організацій "Трудової України" входять у керівні органи обласних організацій Партії регіонів. Також для "Трудової України" виділено два місця в списку Партії регіонів.

"Для мене не основне, яке місце займати в списку. Якщо ти не входиш у п'ятірку, то це вже неважливо, головне, щоб бути в прохідній частині", - заявив Сівкович. Він повідомив, що переговори з Партією регіонів почалися ще навесні, і такий варіант запропонував Віктор Янукович, довідавшись про конфлікти в партії.

Сам Сівкович планує вже на наступному тижні стати членом фракції "Регіони України", а Олександра Кужель залишається виконуючою обов'язки голови партії "Трудова Україна" і продовжує позиватися з Коновалюком.

"Це за принципом "я тебе породила, я тебе й уб'ю", - підкреслив Сівкович.

УНІАН, Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування