Через день народження Тимошенко постраждав Макдональдс

Неділя, 27 листопада 2005, 15:17

Компанія "Макдональдс-Україна ЛТД" заявляє про свою непричетність до акції на честь дня народження лідера "Батьківщини" Юлії Тимошенко.

Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" менеджер по зв'язках із громадськістю компанії "Макдональдс-Україна ЛТД" Михайло Шуранов.

Компанія також звернулася в міліцію з проханням розібратися в ситуації з незаконним використанням її торгової марки.

За словами Шуранова, ще з п'ятниці в Києві і ряді інших міст у ресторани "Макдональдс" почали звертатися люди, що одержали у свої поштові скриньки кольорові флаєри з використанням символіки політичної партії "Батьківщина" і торговельного знака "Макдональдс".

В флаєрах говорилося про проведення 27 листопада святкової акції на честь 45-річчя Тимошенко, під час якої кожний міг би одержати безкоштовне "Біг Тейсті" меню, а користувачів послуги "Мак Драйв" нібито очікує 50-процентна знижка.

Як підкреслив Шуранов, "Макдональдс" не випускає таке меню.

Він не зміг відповісти, чи буде компанія подавати в суд на фізичних або юридичних осіб, якщо міліція з'ясує причетність когось до акції.

Однак, за його словами, акція масовості не мала. У Києві, наприклад, у середньому, було 5-7 звернень із флаєрами протягом неділі, і люди з розумінням поставилися до роз'яснень рестораторів. Крім Києва флаєри одержували зокрема, жителі Львова, Запорожжя та інших міст України.

В Україні працює 54 заклади швидкого харчування McDonalds.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News