Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Медведчука є "секретна зброя"

Понеділок, 28 листопада 2005, 12:18

Лідер СДПУ(о) Віктор Медведчук упевнений у перемозі на парламентських виборах, тому що в нього є "таємний план" і "секретна зброя".

Про це він заявив у Житомирі, повідомляє в понеділок прес-служба партії.

"Мене часто запитують, на чому ґрунтується мій спокій і моя тверда впевненість у перемозі СДПУ(о) на майбутніх виборах. І навіть звучать припущення, що, можливо, у нашої партії є якийсь "таємний план" або "секретна зброя", - оголосив Медведчук.

Реклама:

"У нас є і "таємний план", і "секретна зброя", але такими вони є тільки для наших опонентів і чинної влади", - відповів він.

"Сьогодні ми, як ніколи, відкриті перед народом України, перед нашими виборцями. І саме це стане запорукою успіху СДПУ(о) на виборах, тому що об'єднані соціал-демократи йдуть до людей відкрито і з реальними справами", - підкреслив Медведчук.

У той же час лідер СДПУ(о) заявив, що помилки нинішньої влади доведеться виправляти вже новому уряду.

ВІДЕО ДНЯ

"Я упевнений, що після 26 березня в парламенті буде створено могутню "антипомаранчеву" коаліцію, до якої увійдуть більше 226 народних депутатів", - зазначив Медведчук.

"Ця сила утворить парламентську більшість і уряд, якому доведеться виправляти численні помилки нинішньої влади", - додав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування