Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після Януковича країна лишилася без хазяїна?

Понеділок, 28 листопада 2005, 12:29

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що "влада буде робити все, щоб сфальсифікувати вибори".

Таку думку він висловив у понеділок на прес-конференції, повідомляє Ліга.

За словами Януковича, "ще два місяці тому він зробив заяву, у якій говорилося, що якщо уряд Юрія Єханурова піде на вибори і не буде займатися економікою і рішенням кризових питань, то він повинен піти у відставку".

"От, де адмінресурс", - підкреслив Янукович.

Крім того, сказав лідер Партії регіонів, він як колишній прем'єр-міністр, який "цілодобово" займався державними справами, може заявити, що зараз фактично "країна без хазяїна", оскільки всі державні особи займаються виборами.

У той же час Янукович заявив, що передвиборча програма його партії припускає реалізацію федеральної реформи, повідомляє УНІАН.

"Вже в ході виборчої кампанії ми почнемо роз'яснювальну роботу, що таке федеральний устрій держави і чим він відрізняється від сепаратизму, в якому нас звинувачують", - зауважив він.

На думку лідера Партії регіонів, реалізація федеральної реформи дасть можливість підвищити якість життя громадян, наблизити владу до народу і підвищити її відповідальність перед суспільством.

Янукович також повідомив, що після проведення з'їзду Партії регіонів 3 грудня оприлюднить стратегію виборчої кампанії.

"Стратегія гармонізована з програмою партії, вона дозволить нам представити можливість українському народу чіткіше побачити своє майбутнє з Партією регіонів", - додав він.

Також Янукович повідомив, що партія розробляє програму соціально-економічного розвитку України на 10-15 років і готова взяти відповідальність за її реалізацію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування