Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко відстає від Омельченка так само, як і Томенко

Понеділок, 28 листопада 2005, 15:10

Олександр Омельченко лідирує серед кандидатів на посаду київського мера.

Такими є результати соціологічного опитування, проведеного Всеукраїнською соціологічною службою з 4 до 14 листопада 2005 року в 10 районах Києва, повідомляє Ліга.

Зокрема, у четвірку лідерів на виборах мера Києва входять "Омельченко - 27,5%, Леонід Чернівецький - 12%, Микола Томенко - 10,4% та Віталій Кличко - 10,3%".

За словами директора з наукових питань ВСС Бориса Сагалакова, рейтинг чинного мера істотно зіпсувало житлове питання.

"Для киян ця проблема стоїть на третьому місці (її відзначили як одну з ключових 28,6% респондентів) після низького рівня зарплати і пенсії (41,2%) і росту цін (52,8%)", - пояснив Сагалаков.

Як зазначив гендиректор ВСС Микола Михальченко, дані опитування, що проводилися по всій території України, свідчать про те, що так гостро житлове питання стоїть тільки в столиці.

Також у результаті опитування було встановлено, що рішення Омельченка балотуватися на третій термін однозначно підтримують 17,9% респондентів, скоріше підтримують, аніж не підтримують - 23,3%, скоріше не підтримують, ніж підтримують - 26,9%.

Однозначно не підтримують балотування Омельченка на третій термін - 21,6%.

Згідно з даними опитування, найбільше в діяльності чинного мера киян не влаштовує корупція, зловживання владою заради власного бізнесу; непрофесіоналізм, безгосподарність; неконтрольована забудова міста.

З урахуванням основних соціально-демографічних характеристик (район, у якому проживає респондент, стать, вік, освіта) було опитано 4000 респондентів.

Після відбраковування частини анкет для аналізу було залишено 3982 штуки. Можлива похибка вибірки - 1%.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування