Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Партія Ющенка залякує Тимошенко реваншем і закликає повернутись

Понеділок, 28 листопада 2005, 15:34

Лідер фракції "Наша Україна" Микола Мартиненко вважає, що наслідком відмови БЮТ від блокування з "Нашою Україною" може стати реванш попередньої влади.

Так він прокоментував заяви Юлії Тимошенко про необхідність об’єднання двох сил лише у новому парламенті, передає прес-служба НСНУ.

"Якщо "Наша Україна" та Блок Юлії Тимошенко не зможуть об’єднатися на виборах, вимальовується можливість реваншу антидемократичних сил", зазначив він.

За словами Мартиненка, НСНУ підтверджує свою готовність до консолідації демократичних сил, зокрема – до передвиборчого блокування з БЮТ - та докладає для цього всіх зусиль.

"Якщо ми відповідальні політики - давайте не змінювати свою позицію, як флюгер на вітрі. Закликаю своїх колег із БЮТ знайти в собі мужність керуватися не особистими амбіціями, а інтересами держави та необхідністю збереження демократичних завоювань", - сказав він.

"Відмовлятись від такого об’єднання, про необхідність якого неодноразово заявляла Юлія Володимирівна - це ризикувати програшем демократичних сил. Люди очікують від нас порозуміння", - зазначив Мартиненко.

Він підкреслив, що саме це обіцяли на Майдані, і "відмова від об’єднання буде болісно сприйнята прихильниками "помаранчевих" сил та може завдати відчутного удару по їх представництву в новому парламенті".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування