Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Ющенка закінчились ідеї?

Вівторок, 29 листопада 2005, 08:36

Чергові заклики президента України Віктора Ющенко до всіх політичних сил підписати угоду про чесні вибори, аналітики пояснюють браком нових ідей.

Про це у вівторок повідомляє "Німецька хвиля".

Директор інституту глобальних стратегій Вадим Карасьов вважає, що запропонована угода не відповідає змісту нинішньої парламентської кампанії.

"Ідея з угодою про чесні вибори, започаткована за часів президента Кучми, яку використовує нинішня влада, виглядає не лише плагіатом, а й цілком застарілим проектом", - вважає політолог.

Карасьов переконаний, що під час нинішньої парламентської кампанії жодній силі не вдасться задіяти адміністративний ресурс у всеукраїнському масштабі.

“У нинішній ситуації це виглядає не тільки другорядним, а й безглуздим. Ці вибори будуть конкурентними. Тому ні у влади, ні в кого немає засобів, щоб повною мірою задіяти адмінресурс”, - сказав він.

На думку аналітика, пропрезидентська сила просто не готова запропоновувати нові ідеї.

"Тому започатковані президентські слухання радше виглядали спробою мобілізувати електорат напередодні парламентських виборів", - вважає Карасьов.

На заклики президента приєднатися до угоди про чесні вибори поки відгукнулися лише ті партії, що увійшли до виборчого блоку “Наша Україна”.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування