У П’ЯТІРЦІ ТИМОШЕНКО БУДЕ ТРИ "Т". ПРП "ЗАПІЗНИЛАСЯ"?

Вівторок, 29 листопада 2005, 12:14

У першу п'ятірку виборчого списку Блоку Юлії Тимошенко ввійдуть екс-прем'єр Юлія Тимошенко, екс-глава СБУ Олександр Турчинов, екс-віце-прем'єр Микола Томенко.

Про це заявив заступник голови партії "Батьківщина" Михайло Бродський на прес-конференції у вівторок.

"До списку обов’язково увійдуть три "т" – Тимошенко, Турчинов, Томенко. На 90% я впевнений, що буде Василь Онопенко, хоча до сьомого грудня ще ведуться переговори", - заявив Бродський.

За його словами, оскільки блок вже створено, то тепер до нього можуть приєднуватися тільки окремі особи. Щодо приєднання ПРП, то Бродський сказав, що вони зможуть приєднуватися на тих же засадах.

"Хто не встиг, той запізнився. Вночі перед з’їздом стояло питання про те, що в лавах фактично опозиційного блоку не може перебувати чинний міністр фінансів. І ми не можемо нести відповідальність за його діяльність в уряді", - сказав Бродський.

Він також повідомив, що після виборів партія Василя Онопенка увіллється у партію Тимошенко.

Як повідомлялося, 26 листопада Бродський заявив, що не має наміру брати участь у парламентських виборах. У вівторок він не надав жодної інформації з цього приводу.

Водночас Микола Томенко повідомив, що від списку БЮТ в парламент прийде найбільша кількість нових, цікавих, молодих політиків і фахівців.

"До речі, обов’язковою умовою при вступі до БЮТу буде підписання публічної угоди з зобов’язанням голосувати за відміну депутатської недоторканності не лише у Верховній Раді, а і у місцевих радах", - додав він, повідомляє його прес-служба.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування