Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Червоненко визнали чистим. Третьяков тільки зустрічав тещу Ющенка в аеропорту

Вівторок, 29 листопада 2005, 15:10

Екс-міністр транспорту Євген Червоненко заявляє, що слідча комісія парламенту не знайшла в його діях корупційної складової.

"Сьогодні одноголосно прийняте рішення – у моїх діях немає нічого корупційного", - сказав Червоненко в коментарі "Українській правді" після засідання комісії.

Червоненко сказав, що таке рішення комісії буде оформлено в протоколі.

Він сказав, що його опитували на комісії тільки щодо одного епізоду – передачі "Укртрансконтейнеру" термінала Іллічівського порту.

"Уся моя роль у цій історії – це те, що я написав на їхньому листі резолюцію: "Прошу розглянути на конкурсних підставах", - сказав Червоненко.

Він додав, що комісія знайшла "якісь процедурні недоробки" у питанні передачі контейнерного термінала, однак зараз ця справа розглядається в суді і депутати вирішили не втручатися в процес.

Як відомо, з обвинуваченнями Червоненка в безкоштовній передачі контейнерного термінала Іллічівського порту "Укртрансконтейнеру" виступив екс-глава СБУ Олександр Турчинов.

***

Як повідомив депутат з "Наша Україна" Борис Беспалий, парламентська комісія вважає, що обвинувачення, висунуті Зінченком на адресу екс-першого помічника президента Олександра Третьякова, є безпідставними.

За його словами, комісія не знайшла підтвердження щодо незаконної приватизації видавництва "Поліграфія", повідомляє Ліга

Крім того, не підтвердилися обвинувачення Зінченка про причетність Третьякова до організації чартерного рейса, яким на інавгурацію президента Ющенка прилітала мати його дружини Катерини Чумаченко-Ющенко.

За словами Беспалого, з'ясувалося, що Третьяков займався тільки організацією зустрічі матері дружини Ющенка в аеропорту, а до фінансових питань не мав жодного стосунку.

В свою чергу сам Третьяков зазначив: "Я вдячний комісії за об’єктивність. Проте справедливість вимагає дати оцінку ще й діям самого пана Зінченка".

"Його безпідставні звинувачення загальмували демократичні зміни в державі, завдали шкоди політичній стабільності. Сподіваюсь, що завдяки сьогоднішньому рішенню, українська політика стане чистішою", - заявив Третьяков.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:22
відеоЦієї ночі вибухи лунали у Бєлгородській та Курській областях
02:13
Пентагон "буквально перевертає небо і землю", щоб швидко доставити зброю в Україну
01:10
Центр дослідження енергетики: Україна використовує 12 ГВт електрогенерації, 8 з них просить у сусідів
00:15
оновлюєтьсяХарків під ракетним обстрілом: пролунали вибухи
00:10
У прокат вийшов байопік про письменників Розстріляного відродження "Будинок "Слово": огляд
23:40
Генштаб: На Харківщині тривають бої за населені пункти, які перебували в сірій зоні
23:28
Новини економіки 10 травня: найбільший в Україні центр протезування, 7 млрд на відбудову енергосистеми
23:16
фото"Можу три дні оговтуватися від зйомки". Як це – бути фотографкою пологів
23:04
Угорщина: Багаторічний план НАТО щодо України "може призвести до світової війни"
22:52
оновленоУ тимчасово окупованих Ровеньках на Луганщині повідомили про вибухи на нафтобазі
Усі новини...
Реклама: