Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Єхануров буде випускати пару, але його не звільнять

Середа, 30 листопада 2005, 10:26

Спікер Верховної Ради Володимир Литвин прогнозує, що парламент після заслуховування звіту прем'єр-міністра Юрія Єханурова про ситуацію в Україні за 2005 рік 1 грудня не ухвалить рішення про відставку уряду.

Про це Литвин сказав в інтерв'ю журналістам у середу, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Відповідаючи на питання про те, як буде проходити розгляд звіту прем'єра про ситуацію за 9 місяців 2005 року в Україні, Литвин сказав:

"Думаю, що це буде чергова розмова, яка зведеться до одного. З боку уряду буде звучати все те, що в нас не так вже й погано, а з боку парламенту, за винятком окремих пропрезидентських фракцій, що в нас усе погано".

"Істина лежить десь посередині. Я думаю, що це буде чергове випускання пари", - сказав Литвин.

На питання про те, чи може бути ухвалено за результатами звіту уряду яке-небудь рішення (відповідно до законодавства, після заслуховування звіту уряду, парламент може ухвалити рішення, зокрема, висловивши недовіру урядові), Литвин відповів:

"Складно розраховувати, щоб хтось на себе взяв зараз відповідальність за уряд. Більш вигідно, я думаю, у ході розгортання парламентської кампанії критикувати уряд, говорити, що він не дозволяє реалізувати ті амбітні плани, які декларує кожна політична сила, кожен учасник передвиборчої гонки".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування