Шуфрич погрожує Єханурову

Середа, 30 листопада 2005, 10:34

Народний депутат, член СДПУ(о) Нестор Шуфрич пропонує прем'єр-міністрові Юрієві Єханурову й іншим міністрам, що беруть участь у виборах, піти у відпустку на час кампанії.

В іншому випадку депутати СДПУ(о) "допоможуть їм", заявив Шуфрич.

"І якщо ми побачимо у списку будь-якої партії – чи то НСНУ чи інша якась партія - прізвище хоча б одного міністра, що не буде на час виборів у відпустці, то ми йому допоможемо і відправимо його у відставку. А практика і досвід проведення таких рішень у СДПУ(о) є", - сказав депутат.

Але навіть якщо Єхануров візьме на час виборів відпустку, за словами Шуфрича, фактично це буде означати передчасну відставку.

"Я хочу нагадати також і міністрам, що після 1 січня 2006 року, згідно зі змінами, внесеними у Конституцію, Верховна Рада має право відправляти у відставку як уряд у цілому, так і окремих міністрів", - відзначив він.

Політолог Фесенко на круглому столі "Політичні партії на старті виборчої кампанії-2006" заперечив Шуфричу: "З 1 січня 2006 року ви зможете відправляти міністрів у відставку, але не зможете їх призначати", але Шуфрич йому відповів: "Нам досить і першого".

Шуфрич нагадав, як есдеки відправляли у відставку Ющенка в 2001 році, а також як "проводили при чинній владі непопулярні для неї рішення про створення цілої низки слідчих комісій - чи то по грошам Березовського, чи то по фактах корупції, чи то по нападу і тискові на ЗМІ".

Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...