Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЮЩЕНКО ОЧОЛИВ П'ЯТІРКУ НСНУ. У рейтингу

Середа, 30 листопада 2005, 11:13

П'ятірку партії "Народний союз Наша Україна" має очолити президент Віктор Ющенко.

Про це свідчать результати рейтингового опитування представників місцевих осередків партії, який презентував у середу голова виконкому НСНУ Микола Катеринчук.

За словами Катеринчука, в рейтингову п’ятірку, окрім Ющенка, увійшли прем’єр Юрій Єхануров, Віталій Кличко та Роман Безсмертний. Сам Катеринчук є п'ятим у цьому списку.

"Цей список є лише проектом, і остаточно буде затверджено на з'їзді 3 грудня", - зазначив він.

"Віталій Кличко чує про це вперше, але, думаю, він це відзначить, як ми відзначили ту інформацію, яку він доніс (до людей) під час помаранчевої революції, що залишилося в пам'яті наших партійців", - додав він.

Також Катеринчук наголосив, що результати соцопитування, яке проводив для НСНУ Київський міжнародний інститут соціології, на 95% збіглися з результатом рейтингового голосування.

Член політради НСНУ Тетяна Мокріді також підкреслила, що презентована п’ятірка є лише п’ятіркою партії, а спільна п’ятірка блоку Ющенка буде затверджуватися на спільному з'їзді партій-учасниць.

Як відомо, 25 листопада в Києві була підписана угода про створення блоку Ющенка "Наша Україна". Свої підписи під документом поставили керівники партій "Народний союз Наша Україна", Народного Руху України, УРП "Собор", ПППУ, Конгресу українських націоналістів і Християнсько-демократичного союзу.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування