Єхануров скоро почне звільняти підлеглих

Середа, 30 листопада 2005, 11:57

Прем'єр-міністр Юрій Єхануров попередив про персональну відповідальність перших заступників міністрів за стан виконавчої дисципліни з виконання актів президента, парламенту, уряду.

Про це Єхануров сказав, відкриваючи засідання уряду в середу в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я добре розумію, я знаю ситуацію, у якій ви опинилися, знаю кількість документів, які у вас є, однак вам потрібно зараз усе зробити для того, щоб порядок був наведений. Я попереджаю про персональну відповідальність перших заступників міністрів з цього приводу", - сказав він.

Єхануров поінформував, що з 705 задач, визначених актами і дорученнями президента, не виконано 35, що складає 5 відсотків.

При цьому Єхануров відзначив, що в цілому трохи покращилася ситуація по усій виконавчій дисципліні.

Разом з тим, за його словами, у розпорядженні Міністерства фінансів знаходиться 17 прострочених документів, Міністерства закордонних справ - 9, міністерств оборони і палива й енергетики - по 8 документів.

"Звертаю увагу, шановні міністри, на цю ситуацію", - сказав Єхануров.

Він також повідомив, що з початку роботи Верховної Ради уряд одержав 1085 звернень депутатів і запитів. За його словами, на сьогоднішній день не виконано 18 задач, що складає 2%, 146 виконані з порушенням установлених термінів.

Прем'єр відзначив, що Міністерство фінансів виконало 82 доручення з відставанням, Міністерство оборони - 16, юстиції - 13, паливенерго - 9.

Говорячи про рішення, ухвалені урядом, прем'єр відзначив, що секретаріат Кабміну взяв на контроль 3250 задач, з яких не виконано 142 задачі, що складає 4 відсотки.

Більше за всіх порушує терміни виконання Міністерство фінансів, у якого 166 випадків затримання з виконанням задач. У Мін'юсті - 84, Міноборони - 44, Мінпаливенерго - 39, Мінекономіки - 28.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування