Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

До Бродського позиватимуться помічник Кучми і компанія

Середа, 30 листопада 2005, 15:16

Колишній перший помічник екс-президента Кучми Сергій Льовочкін має намір найближчим часом звернутися до суду з вимогою притягти до відповідальності за наклеп заступника лідера партії "Батьківщина" Михайла Бродського

Про це в середу повідомила прес-служба "Укртелекому", членом наглядової ради якої є Льовочкін

"Я буду вимагати в суді притягти Бродського до відповідальності за наклеп. Потрібно покласти край хамству і неправді, що безупинно надходить від Бродського, і примусити його поважати закони України і Конституцію", - заявив Льовочкін.

Як повідомлялося, Бродський у вівторок заявив, що Льовочкін і екс-перший помічник президента Ющенка Олександр Третьяков намагаються продати "Укртелеком" конкретній особі, а також вивести з компанії гроші.

У свою чергу голова правління "Укртелекому" Георгій Дзекон вважає некоректною заяву Бродського про фінансові операції національного оператора, повідомляє прес-служба компанії в середу.

"На жаль, Михайло Бродський некоректно інтерпретує інформацію про фінансові операції товариства. Думаю, це викликано недостатньою поінформованістю", - прокоментував Дзекон заяву Бродського про наявність тіньових схем вимивання коштів з "Укртелекому", через що падає його прибутковість і ринкова ціна.

Дзекон підкреслив, що насправді, "Укртелеком" є прозорою компанією, що пройшла аудит провідних аудиторських компаній Ernst & Young і KPMG, одержала кредит у розмірі $500 млн. від Deutsche Bank і Credit Suisse First Boston Bank без будь-яких державних гарантій і заставних.

"Сподіваюся, що процес приватизації "Укртелекому" не стане заручником передвиборчої кампанії", - відзначив керівник компанії.

Він також нагадав, що доход підприємства за січень-вересень 2005 року збільшився на 10,6% у порівнянні з відповідним періодом 2004 року, споживачам надані послуги на 5,8 млрд. грн., у бюджет і позабюджетні фонди протягом звітного періоду перераховано 1155 млн. грн., прибуток, що залишився в розпорядженні товариства, складає 469 млн. грн.

"Інтерфакс-Україна"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування