Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун присилав Луценку коней

Субота, 10 грудня 2005, 13:54

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко звинувачує екс-генпрокурора Святослава Піскуна у гальмуванні розслідування всіх резонансних справ.

Виступаючи на з'їзді громадянської партії "ПОРА" у суботу, Луценко зазначив, що у Генпрокуратурі за Піскуна було створено управління, "куди звозилися всі резонансні справи і складалися в сейф".

"Піскун, будучи генпрокурором, призначив начальником управління адвоката у справі ЄЕСУ пана Швеця, який ніколи не працював в прокуратурі. І саме в його кабінет були завезені всі кримінальні справи, які місяцями лежали в його сейфі", - сказав Луценко.

Реклама:

Як приклад, міністр навів кримінальні справи, порушені проти заступника голови СДПУ(о) Нестора Шуфрича та його родичів.

"Шість місяців всі справи Шуфрича вивчалися у цьому управлінні і позавчора вони повернулися на розслідування", - сказав він.

Луценко також повідомив, що Піскун викликав його на допит за втручання в роботу прокуратури. "Він відправив листа, де було намальовано коні України, а я написав "Коні не винні".

ВІДЕО ДНЯ

Міністр також назвав ситуацію з розслідуванням резонансних справ загрозливою. Водночас він зазначив, що міліція зробила все можливе, аби були розслідувані "злочини попереднього режиму".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...