Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко обіцяє коньяк будильникам істот, які в болоті говорять "кум-кум-кум"

Субота, 10 грудня 2005, 14:27

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко не виключає можливості розпуску Верховної Ради нового скликання.

Про це він сказав на з'їзді партії ПОРА у суботу, зазначивши, що після виборів є чотири варіанти розвитку подій.

"Перший варіант - розпуск парламенту, в разі якщо він через місяць не зможе сформувати відповідальний уряд", - сказав Луценко.

Другий варіант, за його словами, - це об'єднання помаранчевої команди. "Але при цьому кожен має здати тест на державність і не виставляти апріорі свої умови керівного тиску", - сказав Луценко.

Третій і четвертий варіант, на думку Луценка, є "найбільш страшним". "Це об'єднання з нашими політичними опонентами однієї частини помаранчевої команди – "Нашої України" з частиною синіх або БЮТ з частиною синіх".

"Але зговір з тими, з ким ми боролися на Майдані, з метою керівництва країною, є недопустимим", - сказав він.

Водночас Луценко зазначив, що "відкату і реваншу політичних сил з біло-блакитного табору не буде". "Не важливо, скільки зберуть сині, 27 чи 30%, вони ніколи не зберуть 45%, які малювали на минулих виборах".

Говорячи про участь "ПОРИ" у виборах, Луценко сказав, що вона буде "надзвичайно корисною" для майбутнього парламенту. "Готовий поставити пляшку коньяку за те, що ПОРА буде в парламенті", - сказав він.

"Давно пора розбудити українське політичне болото, в якому сидять маленькі істоти і весь час говорять "кум-кум-кум-кум", - вважає міністр.

Водночас Луценко сказав, що він поки не визначився, за кого голосуватиме на майбутніх виборах, але обов’язково братиме в них участь як громадянин.

"Поки у мене серце і розум розриваються, але, сподіваюся через півроку і серце, і розум об'єднаються, бо всі ми будемо, можливо з різних флангів, але наступати на важливу висотку, і підемо під спільним прапором", - сказав Луценко.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування