Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Івченко залишиться на посаді?

Субота, 10 грудня 2005, 15:38

Звільнений з посади першого заступника міністра палива й енергетики - голови правління НАК "Нафтогаз України" Олексій Івченко, скоріше за все, залишиться на посаді глави "Нафтогазу України".

Про це повідомило агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в уряді.

За словами співрозмовника агентства, урядового рішення з приводу керівника компанії "Нафтогаз України" поки немає. Він відзначив, що звільнення Івченка відбулося в зв'язку з реорганізацією Мінпаливенерго.

Водночас речник НАК "Нафтогаз Україна" Едуард Занюк в ефірі "5 каналу" зазначив, що "станом на сьогоднішній день Івченко лишаєтья головою НАК "Нафтогаз України".

"Єдине, що згідно з указом, з яким ми ознайомилися, він не буде виконувати обов'язки заступника міністра. Ті ж чутки, з приводу нібито зняття з посади НАК "Нафтогаз України" є просто чиїмось бажанням видати бажане за дійсне", - сказав Занюк.

Раніше міністр палива й енергетики України Іван Плачков заявив, що Івченко буде очолювати НАК "Нафтогаз України", однак не буде сполучати цю посаду з посадою першого заступника міністра палива й енергетики.

За його словами, у Мінпаливенерго відбувся розподіл портфелів, зокрема, на посаду першого заступника міністра призначений Юрій Продан. Раніше посада першого заступника міністра сполучалася з посадою глави НАК "Нафтогаз України".

Івченко був призначений першим заступником міністра палива й енергетики України - главою правління "Нафтогазу України" на початку березня 2005 року.

Раніше був народним депутатом України (з квітня 2002 року по 7 липня 2005 року). Входив у фракцію "Наша Україна", був главою підкомітету парламентського Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування