Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Вітренко зробить Галичину автономією

Субота, 10 грудня 2005, 16:07

Міжпартійний з'їзд блоку лідера Прогресивної соціалістичної партії України Наталії Вітренко "Народна опозиція" затвердив у суботу список своїх кандидатів у народні депутати.

До нього включено більше 400 чоловік, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Першу десятку списку очолила Вітренко, на другому місці її заступник Володимир Марченко, третє місце в списку - депутат минулого скликання Павло Баулін (балотувався в 1998 році від Компартії).

Четверте місце списку зайняла Людмила Безугла (ПСПУ), п'яте - Леонід Анісімов (заступник генерального директора "Мотор-Січ", раніше також був депутатом). Лідер Російсько-українського союзу (Русь), що також входить до блоку, Іван Симоненко - на 6-й позиції списку.

У першій десятці також Людмила Кайоткіна (ПСПУ, Донецька обл), Валерій Іванов (ПСПУ), Наталя Литвиненко (ПСПУ).

У списку блоку також є представники громадського об'єднання "Союз православних громадян". Його лідер Валерій Кауров замикає першу десятку списку.

Усього в з'їзді брало участь 317 делегатів. З них 186 від ПСПУ, 131 - Русь.

З'їзд також затвердив програму блоку.

Зокрема, "Народна опозиція" виступає проти вступу України до НАТО, СОТ і ЄС.

Блок також виступає проти поховання ядерних відходів іноземних держав на території України, реабілітації воїнів Української повстанської армії.

Основними тезами програми також є: розвиток транспортної інфраструктури країни, вступ до ЄЕП, федералізація України, надання статусу автономії Закарпаттю і Галичині, надання російській мові статусу другої державної.

"Народна опозиція" виступає також за перегляд угоди по "Криворіжсталі", ліквідацію депутатської недоторканності, створення системи "колективної безпеки" у союзі з Росією.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування