Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах забере в Ющенка 20%

Неділя, 11 грудня 2005, 13:16

Партія промисловців і підприємців України буде брати участь у парламентських виборах 2006 року в складі Блоку Ющенка "Наша Україна".

Таке рішення прийняте на 2-му етапі 5-го з'їзду ПППУ, що проходить у неділю в Києві.

У постанові, прийнятій на з'їзді, відзначається, що повноваження виборчого блоку можуть поширюватися на вибори депутатів Верховної Ради Криму, місцевих рад і сільських, селищних і міських голів.

У постанові також відзначається, що територіальні партійні організації мають право брати участь у виборах в органи місцевого самоврядування самостійно або з партіями, які входять до Блоку Ющенка "Наша Україна".

Також підкреслюється, що представництво кандидатів у народні депутати у виборчому списку блоку від ПППУ повинно становити 20%, але не менше 14 кандидатів у народні депутати в прохідній частині списку.

З'їзд уповноважив лідера партії Анатолія Кінаха підписати угоду про створення виборчого Блоку Ющенка "Наша Україна".

З'їзд також затвердив список кандидатів у народні депутати від партії у складі 96 чоловік.

У першу п'ятірку списку ввійшли лідер партії, секретар РНБО Анатолій Кінах, заступник лідера ПППУ, нардеп Микола Оніщук, депутат Василь Гуреєв, співголова фракції ПППУ Станіслав Довгий, депутат Віталій Майко.

У першій десятці також віце-президент Федерації баскетболу Олександр Волков, віце-президент УСПП Лев Гнатенко, народний депутат Володимир Заплатинський, депутат Шосткінської міськради (Сумська область) Геннадій Степанов, народний депутат Ганна Антоньєва.

До Блоку Ющенка "Наша Україна" мають намір увійти партії "Народний Союз Наша Україна", Народний Рух України, Конгрес українських націоналістів, Християнсько-демократичний союз, "Собор", ПППУ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...