Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Друг Мельниченка збирається у Верховну Раду

Неділя, 11 грудня 2005, 15:06

Народний депутат України другого й третього скликань Олександр Єльяшкевич не виключає своєї участі в парламентських виборах 2006 року.

Про це він повідомив у прямому ефірі телеканала "Тоніс" у п'ятницю ввечері, передає Ліга.

"Я, чесно кажучи, не хотів брати участь у парламентських виборах, але те, з чим я зіштовхнувся, воно в тій або іншій мірі змушує задуматися над цим питанням", - відзначив Єльяшкевич і додав, що остаточно він для себе це питання ще не вирішив.

"Я не хотів би називати, хто мені пропонує йти з ними..., це порядку п'яти пропозицій", - додав Єльяшкевич.

Він також висловив переконання, що наступним після нього повинні були вбити нинішнього міністра юстиції Сергія Головатого.

"Наступним після мене повинен був бути Сергій Головатий, але завдяки тому, що я в той же день, як був зроблений замах, відразу ж заявив - вони не очікували цього, - що замовником замаху є Леонід Кучма...", - не закінчивши речення, відзначив Єльяшкевич.

Він також повідомив, що Григорій Суркіс незадовго до цього погрожував йому "особисто й при свідках - у залі засідань Верховної Ради України".

За словами Єльяшкевича, Борис Березовський намагається шантажувати президента Віктора Ющенка.

"Березовський намагається шантажувати керівництво України, у тому числі президента України Віктора Ющенка", - заявив він.

"Я хочу сказати те, що далеко не всі знають. Борис Березовський дійсно мав відносини із частиною нечистоплотного оточення Віктора Ющенка. І от цим він шантажує керівництво країни", - відзначив Єльяшкевич.

При цьому він додав, що здивований призначенням Олександра Третьякова радником президента України.

За його словами, Третьяков "по дзвінку Березовського прилетів на зустріч із Мельниченком до Берліну і сказав від імені президента України про те, що Леоніда Кучму й Володимира Литвина необхідно залишити в спокої".

Як відомо, Єльяшкевич заявляє, що екс-президент Леонід Кучма організував замах на його життя 9 лютого 2000 року. І це, за його словами, підтверджують записи, зроблені колишнім майором держохорони Миколою Мельниченком.

Замах був вчинений невідомим біля готелю "Україна" у Києві, у результаті Єльяшкевич одержав струс мозку, закриту черепно-мозкову травму й переломи костей носа.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування